Oriëntatiecursus

Oriëntatiecursus

Ben jij je aan het oriënteren op een studie in de meertalige communicatie? En wil je weten wat werken in deze wereld precies inhoudt, of je er geschikt voor bent en hoe een taalprofessional technologie inzet? Dan kan je onze oriëntatiecursus volgen. Hierin komen deze en nog meer aspecten aan bod. De opdrachten die je maakt in de cursus kun je bovendien gebruiken voor de aanmeldingsprocedure van onze bacheloropleiding. Zo bereidt de cursus je ook voor op de toelating.

Over de cursus

Tijdens vier online colleges van anderhalf uur maak je kennis met diverse aspecten van het beroep van een taalprofessional en krijg je een beter idee van wat onze opleidingen op het gebied van Multilingual Communication, Translation & Technology inhouden. Tijdens de cursus ontdek je ook welke mentaliteit, motivatie en attitude je moet hebben om als taalprofessional te slagen en waarom taalprofessionals van vitaal belang zijn voor vrijwel alle sectoren in onze samenleving. Wat je plannen ook zijn, door deze cursus leer je met andere ogen naar de wereld te kijken en ervaar je dat het meertalige communicatiewerkveld niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk, veel te bieden heeft!

Data, studielast & kosten

De cursus bestaat uit vier lessen van 1,5 uur. Aan opdrachten die je tijdens de cursus krijgt, ben je ongeveer 10 uur kwijt.

Data: deze cursus is afgerond. Heb je belangstelling in deze cursus in de toekomst, laat het ons even weten.

Kosten: €360,- (vrijgesteld van btw)

Meld je je na de cursus aan voor de bacheloropleiding, dan betaal je geen inschrijfgeld.

Toelating

Deze cursus is open voor iedereen, maar is geen garantie tot inschrijving aan de bacheloropleiding. De cursus biedt oriëntatie, begeleiding en ondersteuning in de voorbereiding op de toelating. Om toegelaten te worden moet je voldoen aan de toelatingseisen van jaar 1. 

© 2024 ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen