Meeloopdagen

Wil je een duidelijk beeld krijgen van een studie aan ITV Hogeschool? Je kunt één volledige zaterdag meedraaien met het lesprogramma van de taal van jouw keuze. Zo kun je echt ervaren hoe het is om een opleiding bij ons te volgen.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag ben je te gast bij een opleiding. De collegedag duurt van 9.30 tot 16.30. Je doet mee aan werkcolleges Vertalen Vreemde taal – Nederlands, Vertalen Nederlands – Vreemde taal en interdisciplinaire masterclasses. Deze kunnen bijvoorbeeld Nederlandse taalvaardigheid als onderwerp hebben, of een inleiding geven in het werken met CAT-tools. Ook werk je in een projectgroep onder begeleiding van een docent. Het is een behoorlijk intensieve dag, waarin je veel opsteekt en een goed beeld krijgt van hoe een studie bij ITV Hogeschool eruit ziet. Hierdoor kun je beter geïnformeerd je keus maken.

Er zijn administratie- en begeleidingskosten van € 150 verbonden aan de deelname. Wanneer je je inschrijft voor de studie na een meeloopdag ontvang je € 75 korting op je inschrijfgeld.

Voorwaarden

Om de colleges tijdens een meeloopdag goed te kunnen volgen is het belangrijk dat je aan de toelatingseisen voor hbo-onderwijs voldoet, net zoals wanneer je student bij ons wordt. Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet of heb je een hoger opleidings- en taalniveau? Neem dan contact met ons op. We begeleiden je bij het checken van de voorwaarden en denken mee over wat beter bij jouw niveau en wensen past. Het kan zijn dat onze studieadviseur je vraagt een kopie van je diploma(‘s) en certificaten op te sturen, dit helpt om jou een goed gegrond advies te geven. Na de meeloopdag kun je ook contact met ons opnemen voor een vervolggesprek.

Aanmelden voor een meeloopdag?

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Na de aanmelding ontvang je van ons een factuur. Zodra je betaling binnen is, bevestigen we jouw deelname en sturen we enkele dagen vóór de meeloopdag het rooster en nadere informatie toe. Omdat we de werkcolleges klein willen houden, kunnen we maar een beperkt aantal mensen toelaten tot de meeloopdagen. Je kunt bij ‘Opmerkingen’ meerdere data opgeven. Wanneer de groep van je eerste voorkeur vol zit, proberen wij je in te delen bij de collegedag van je tweede keuze.

Inschrijven meeloopdag