Open dagen, vragenuurtjes en proefcolleges

Meld je aan voor de open dagen of proefcolleges en ontdek of de opleiding bij je past

Maak kennis met onze opleidingen

ITV Hogeschool organiseert tot september maandelijks open dagen, proefcolleges en vragenuurtjes. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

In de zomer ben je welkom voor een vragenuurtje met voorafgaand een proefcollege. De colleges zijn gratis. Je ontvangt van tevoren een aantal teksten die je kunt vertalen en tijdens het college met de docent bespreken. Tijdens de vragenuurtjes kun je ook vragen aan onze studenten stellen. Kijk hieronder voor het rooster van de colleges en meld je aan.

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze of uitleg bij de inschrijving? Stuur een mail naar onze studentenadministratie.

Inschrijven proefcolleges, vragenuurtjes en open dagen