Overig onderwijs

Voor professionals en belangstellenden

Doorstuderen naast je baan in een kort of langer programma? Op zoek naar PE-punten?
ITV Hogeschool biedt korte en lange onderwijsmodules voor professionele tolken en vertalers, maar ook voor taalliefhebbers, cultuur- en communicatiespecialisten. Voor veel van deze modules is een goede kennis van de relevante taal van belang; een talenstudie is niet noodzakelijk. Onze certificaten worden erkend door Bureau Wbtv (Register beëdigde tolken en vertalers).

Waar ben jij in geïnteresseerd?

Alumni-korting, STAP-budget en cursustrio

Alumni-korting
Afgestudeerden van de bacheloropleiding van ITV Hogeschool ontvangen 10% korting op de prijs van een aantal cursussen. Dit staat vermeld bij de cursusprijs. 

Cursustrio
Voor een vaste prijs van €1.000 kun je kiezen voor een combinatie van 3 modules die afzonderlijk €370 kosten. Vink 'cursustrio' aan op het inschrijfformulier en selecteer alvast 1, 2 of meteen 3 modules met de markering 'korting bij cursustrio'. Je kunt je tweede en derde keuze eventueel later via de mail aan ons doorgeven. Het programma wordt doorlopend aangevuld met nieuwe modules. Dit aanbod geldt voor het studiejaar 2023-2024.

STAP-budget
Voor sommige modules kun je het STAP-budget aanvragen. Dit staat per module aangegeven. Geef in het formulier aan of je het STAP-budget wilt aanvragen. Let op: STAP-budget is niet mogelijk voor het cursustrio.

© 2023 ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen